Lindy V

Als kind was zij altijd aangetrokken tot muziek en zang.

Toen stond Lindy met de radio van haar zus voor de boxen van de tv om alle Disney-liedjes op te nemen en dan de tekst te noteren. Toen al was Engels haar favo-taal. Wanneer Lindy haar zus in een karaokebar ging werken, kreeg ze als tiener de smaak nog meer te pakken.

Pas na de geboorte van haar zoontje, deed ze hier en daar eens mee aan een lokale zangwedstrijd, zoals bvb Karaoke Kampioenschap Vlaanderen georganiseerd door Ignace Crombe of Start as Star in Antwerpen.

In 2018 kreeg Lindy toen de vraag om toe te treden tot een partyband en had zij zo haar eerste podiumervaringen op kermissen, cafés en feestzalen. Na 1 jaar was het tijd om haar eigen weg te gaan en eigen songs te kiezen die meer bij haar stem en stijl pasten. En zo werd Lindy V geboren.

Lindy V haar repertoire bestaat vooral uit Engelstalige Golden Oldies uit de jaren 50-60-70-80, zoals Etta James, Patsy Cline, Roy Orbison, The Platters,… maar ook Franstalige chansons zoals Edith Piaff, Vaya Con Dios, etc… Natuurlijk zitten ook enkele 90’s-Nummers en feestnummers in haar playbook zodat er voor jouw feestje telkens een aangepaste playlist op maat kan gebracht worden!

Wens je meer info of wens je Lindy V te boeken. MAIL ONS

https://www.facebook.com/LindyVforyourparty/videos/123953516308184